Шпорет BEKO-FSS 64010 DW

SKU 19642
13.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
  • Комбиниран шпорет
  • Eнергетска класа:A
  • Капацитет на рерната:71L
  • 2 струја+2 плин
  • 4 функции на рерната
  • Механички контроли
  • Механички тајмер
  • Димензии:85х60х60cm
Зачувајте го овој производ за подоцна