Шпорет BEKO-FSM 67320 GXS

SKU 17325
28.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Шпорет стаклокерамика
  • Eнергетска класа:A
  • Капацитет на рерната:72L
  • 4+2 грејни зони
  • 8 функции на рерната
  • Механички контроли
  • Дигитален тајмер
  • Димензии:85х60х60cm
Зачувајте го овој производ за подоцна