Шпорет BEKO-FSE 64320 DW

SKU 19641
17.490 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
  • Комбиниран шпорет
  • Eнергетска класа:A
  • Капацитет на рерната:66L
  • 2 рингли
  • 2 плин
  • 6 функции на рерната
  • Механички контроли
  • Димензии:85х60х60cm
Зачувајте го овој производ за подоцна