Шпорет AMICA-508ME2.35EHZP (XV)

SKU 19556
13.790 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

*КОМБИНИРАН ШПОРЕТ

*ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A

*2 ГРЕJНИ ЗОНИ НА СТРУЈА

*1 ЕКСПРЕС ГРЕJНА ЗОНА

*2 ГРЕJНИ ЗОНИ НА ПЛИН

*РЕГУЛАЦИJА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 250C

*КАПАЦИТЕТ НА РЕРНАТА 62 Л

*1 РЕШЕТКА

*ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/50/59

Зачувајте го овој производ за подоцна