Шпорет ALFA PLAM-SG 122 55 13 GI*6 R

SKU 18334
15.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
  • Шпорет
  • 2 рингли
  • 2 горилници плин
  • Механички контроли
  • Димензии: 85х60х55cm
Зачувајте го овој производ за подоцна