Шпорет ALFA PLAM-S 140 55 43 G*6

SKU 19093
14.290 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Шпорет
  • 4 рингли
  • Механички контроли
  • Димензии:85х60х55cm
  • една експрес грејна плоча
  • двојно стакло на рерната
  • фиока за тепсијата
  • капак за шпоретот
Зачувајте го овој производ за подоцна