Плугови за ринење снег

SKU 18001
18.450 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

- Плуговите се фаќаат на сите модели на ATV над 400сс кои имаат винч.

- Монтажата е бесплатна

- Плуговите можат да се ротираат на лева или десна страна зависно од потребата за зинење снег.

- Димензии на плугот 150 см Х 45 см.

Зачувајте го овој производ за подоцна