Шифтери XINGXING пар

5925

Шифтери XINGXING пар 5925
Комплет шифтери со сајли XINGXING кои одговараат за велосипеди со 18 брзини (3x6)
120 мкд In stock
UPC:5925
Brand:Xingxing
Шифтери XINGXING пар