Шифтери SHIMANO ST-EF51 пар

SKU 6397
900 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Комплет шифтери SHIMANO ST-EF51 со рачки за кочници и сајли.

Лев - 3 брзини.

Десен - 7 брзини.


Зачувајте го овој производ за подоцна