Фрижидер VOX-KG 2500

SKU 16348
9.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Ниво на бучава: 40 dB

Енергетска класа: A+

Технологија: Тивко работење

  • Автоматско одмрзнување
  • Капацитет на замрзнувачот:42l
  • Капацитет на фрижидерот:172l
  • Ниво на бучава:42dB
Зачувајте го овој производ за подоцна