Фрижидер GORENJE-RF 6275 W

SKU 11106
15.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Енергетска класа: А

Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

Врата: Метална врата

Боја: Бела боја

Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Прилагодливи ногарки: 2

Климатска класа: SN, N, ST

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 259 / 258 l

Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 191 / 190 l

Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 68 / 68 l

Капацитет на замрзнување: 3,5 kg/24h

Издржливост при прекин на електрична енергија: 16 h

Зачувајте го овој производ за подоцна