Фрижидер GORENJE-R 6295 W

SKU 12874
14.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Енергетска класа: А

Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

Врата: Метална врата

Боја: Бела боја

Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Прилагодливи ногарки: 2

Климатска класа: SN, N, ST, T

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 285 / 284 l

Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 285 / 284 l

Механичко управување

Зачувајте го овој производ за подоцна