Фрижидер FAVORIT-RF 263

SKU 15673
9.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

KOMБИНИРАН ЛАДИЛНИК

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ: 171 Л.

КАПАЦИТЕТ НА КОМОРАТА: 42Л

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+

ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 144/54/60

Зачувајте го овој производ за подоцна