Фрижидер BEKO-RDSA 290 M20 W

SKU 15313
13.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:278L
 • Капацитет на фрижидерот:209L
 • Капацитет на замрзнувачот:69L
 • Капацитет на замрзнување:3,5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.811kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:255kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:162x60x60cm
Зачувајте го овој производ за подоцна