Фрижидер BEKO-RCSA 330 K 20 W

SKU 17647
16.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:295L
 • Капацитет на фрижидерот:205L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Автономна работа:18h
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:267kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:185x60x60cm
Зачувајте го овој производ за подоцна