Фрижидер BEKO RCNA 320 E21 PT

SKU 18899
0 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Комбиниран фрижидер
  • No Frost
  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:287 L
  • Капацитет на фрижидерот:197 L
  • Капацитет на замрзнувачот:90 L
  • Капацитет на замрзнување:5 kg/24 h
  • Потрошувачка на енергија годишно:318 kWh
  • Ниво на бучава:43 dB
  • Димензии:185 x 60 x 60 cm
Зачувајте го овој производ за подоцна