Фрижидер BEKO-DSA 240 K21 W

SKU 16417
10.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Фрижидер со две врати
  • Автоматско одмрзнување
  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:223L
  • Капацитет на фрижидерот:177L
  • Капацитет на замрзнувачот:46L
  • Капацитет на замрзнување:4kg/24
  • Потрошувачка на енергија годишно:226kWh
  • Ниво на бучава:40dB
  • Димензии:147x54x60cm
Зачувајте го овој производ за подоцна