Фар лев ITALJET

SKU 6138
3.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Лев фар кој одговара на скутери модели Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна