Фар десен ITALJET

SKU 6137
3.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Десен фар кој одговара за скутери модели Italjet 7M , Italjet 8M , Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo .
Зачувајте го овој производ за подоцна