Уградна фурна VOX-EBB 2121 IX XL

SKU 18346
10.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
 • Горен греач: 1200 W
 • Долен греач: 1100 W
 • Боја на контролниот панел: Метал
 • Тип на рерни: Електрична
 • Волумен на рерната: 58 л
 • Контрола на преден панел
 • Димензија на спакованиот апарат (ШxВxД): 650x650x640
 • Електрилни дупли-двојна скара
 • Мрежна решетка: 1
 • Светла рерна
 • Многу големо надворешно стакло и мало внатрешно стакло со метална врата: Да
 • Бoja: Нерѓосувачки челик
 • Вкупна тежина: 31
 • Енергетска класа: А
 • Сила: 3,1 kW
Зачувајте го овој производ за подоцна