Уградна фурна GORENJE-BO 71SY2B

SKU 13480
18.190 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Фурна за вградување
  • Мултифункционална
  • Енергетска класа:A
  • Капацитет на фурната:71L
  • 11 функции
  • Push-Pull копчиња,GentleClose
  • CompactDoor
  • Вентилатор,Грил
  • Димензии:60x60x55cm
Зачувајте го овој производ за подоцна