Уградна фурна GORENJE-BO 53 CLI

SKU 12984
18.890 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Classico

Енергетска класа: А

Боја: Слонова коска

Боја на рачката: Боја на рачката златна

Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал

Мултифункционална рерна (BigSpace) - 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

Употреблив волумен на рерната: 71 l

Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

Совршен грил (PerfectGrill)

Механичко управување

Облик на копчињата: Ергономски копчиња

Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј

Зачувајте го овој производ за подоцна