Уградна фурна ELEKTROLUX-EZB 3411 AOX

SKU 17197
12.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Фурна за вградување
  • Мултифункционална
  • Енергетска класа:А
  • Капацитет на фурната:57L
  • Функции:8
  • LCD дисплеј
  • Push Push копчиња
  • Дигитален тајмер
  • Димензии:59x59,4x56cm
  • Antifinger INOX
Зачувајте го овој производ за подоцна