Уградна фурна BEKO-BIM 24301 ZGCS

SKU 16475
16.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Фурна за вградување
  • Мултифункционална
  • Енергетска класа:А
  • Капацитет на фурната:71L
  • 6 функции
  • Копчиња со повлекување
  • Вентилатор,Grill
  • LCD дисплеј
  • Дигитален тајмер
  • Двојно стакло на вратата
Зачувајте го овој производ за подоцна