Уградна фурна BEKO-BIM 22302 X

SKU 16903
12.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Фурна за вградување
  • Мултифункционална
  • Енергетска класа:A
  • Капацитет на фурната:71L
  • 8 функции на рерната
  • Електронски контроли
  • Вентилатор,Грил
  • Дигитален тајмер
  • Димензии:60x60x57cm
Зачувајте го овој производ за подоцна