Телевизор ST-32TE 4700

SKU 19497
7.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

ST-32TE4700
32" (82cm) Android SMART LED TV
Superior Technology
HD Ready
DVB-T/T2/DVB-C
CVTE 508
DUAL CORE Processor Cortex A7 x2 core @1.3GHz
GPU Mali400MPx2 core
1GB RAM
8GB ROM
Operating system Android 9

Зачувајте го овој производ за подоцна