Телевизор PHILIPS-58 PUS 7855

SKU 19634
30.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

AMBILIGHT

AMBILIGHT VERSION 3 SIDED

AMBILIGHT FEATURES

AMBILIGHT MUSIC

BUILT-IN AMBILIGHT+HUE

GAME MODE

DIAGONAL SCREEN SIZE (INCH)58 INCH

DISPLAY 4 ULTRA HD LED

DIAGONAL SCREEN SIZE (METRIC) 146 CM

PANEL RESOLUTION 3840 X 2160

PICTURE ENHANCEMENT

PIXEL ENGINE

P5 PERFECT PICTURE ENGINE

Зачувајте го овој производ за подоцна