Телевизор PHILIPS-50 PUS 7855

SKU 19632
26.490 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

• PHILIPS 50PUS7855

SMART TV

DIGITAL SIGNAL FORMAT SYSTEM: DVB-C,DVB-S,DVB-S2,DVB-T,DVB-T2,DVB-T2 HD

WI-FI, ETHERNET LANЗачувајте го овој производ за подоцна