Телевзор NEO-32VB220

SKU 19498
6.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

NEO HD LED TV

DISPLAY 32" (80CM) 16:9

SCREEN RESOLUTIION - 1366x768 HD READY

200 HZ CMP

BRIGHTNESS LEVEL 250 CD

DIGITAL TUNNER:DVB-T/C

ENERGY CLASS A +

Зачувајте го овој производ за подоцна