Стендер заден OK YANG

5919

Стендер заден OK YANG 5919

Стендер заден OK YANG

- Материјал: Челик.

- Одговара за велосипеди со големина на тркало 16" - 28"

- Стендерот има механизам за заклучување на истиот.

250 мкд In stock
UPC:5919
Brand:OK YANG
Боја Црна (0)
Стендер заден OK YANG