Седиште ITALJET

SKU 6152
3.000 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Седиште ITALJET кое одговара на моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна