Сајла за кумплуг FY150-3 / 125-9 / 4Т

SKU 901253
250 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Артикалот го има на Залиха

Должина на сајлата: 920 mm.

Зачувајте го овој производ за подоцна