Сајла за кочница 170 cm

SKU 5368
100 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Материјал: Нерѓосувачки челик + пластична обвивка.

Должина на сајлата: 170 cm.

Должина на обвивката: 146 cm.

Зачувајте го овој производ за подоцна