Сајла за гас без плехче 50/125/150сс - 4Т

SKU 900319
250 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Артикалот го има на Залиха

Должина на сајлата: 2030 mm.

Зачувајте го овој производ за подоцна