Рампи за товарење АТВ

SKU 18532
11.690 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Рампите се наравени од Алуминиум (Тип: Al6061)
Товарниот капацитет изнезува 700 кг

Зачувајте го овој производ за подоцна