Пренос PROWHEEL 28-38-48T

SKU 5915
600 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Број на заби - 28-38-48T
Одговара за велосипеди со заден менувач со 6/7/8 зупчаници
Должина на курбла - 170мм
Материјал - Алуминиумска легура + Челична обвивка + Пластична обвивка

Зачувајте го овој производ за подоцна