Пренос PROWHEEL 24-34-42T

SKU 6368
700 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Број на заби - 24-34-42T
Одговара за велосипеди со заден менувач со 7/8/9 зупчаници
Должина на курбла - 170мм
Материјал - Алуминиумска легура + Челична обвивка + Пластична обвивка

Зачувајте го овој производ за подоцна