Преден менувач SAIGUAN

SKU 5926
200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

- Одговара за велосипеди со 21-24 брзини.

- Опсег на работа - Најголем запчаник max-48T , најмал запчаник min-22T

- Дијаметар на држач Ø28.6mm.

Зачувајте го овој производ за подоцна