Преден калник ITALJET

SKU 5902
1.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Преден калник ITALJET кој одговара на моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна