Плугови за ринење снег

18001

Плугови за ринење снег 18001

- Плуговите се фаќаат на сите модели на ATV над 400сс кои имаат винч.

- Монтажата е бесплатна

- Плуговите можат да се ротираат на лева или десна страна зависно од потребата за зинење снег.

- Димензии на плугот 150 см Х 45 см.

18450 мкд In stock
UPC:18001
Brand:Hamachi
Плугови за ринење снег Плугови за ринење снег Плугови за ринење снег Плугови за ринење снег Плугови за ринење снег Плугови за ринење снег Плугови за ринење снег