Пластика под седиште лева ITALJET

SKU 5904
2.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Пластика под седиште лева која одговара за моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна