Пластика под седиште - корито ITALJET

SKU 6155
1.200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Пластика под седиште - корито ITALJET која одговара на моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8MDiablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна