Пластика под седиште десна ITALJET

SKU 00905908
2.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Пластика под седиште десна која одговара на моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна