Пластика под нозе лева ITALJET

SKU 5938
1.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Пластика под нозе лева која одговара на моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна