Пластика меѓу нозе лева ITALJET

SKU 5912
750 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Пластика меѓу нозе лева ITALJET која одговара на моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна