Пластика кај жмигавец лева ITALJET

SKU 5906
2.000 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Пластика кај жмигавец лева која одговара за моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна