Пластика кај жмигавец десна ITALJET

SKU 5905
2.000 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Пластика кај жмигавец десна која одговара на моделите Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.


Зачувајте го овој производ за подоцна