Педали полу-алуминиумски

5918

Педали полу-алуминиумски 5918

Педалите се со челична основа , додека надворешниот дел е алуминиумски.

300 мкд In stock
UPC:5918
Brand:Hamachi
Педали полу-алуминиумски