Ногаркa за совозач лева/десна ITALJET

SKU 6140
1.200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Ногаркa за совозач лева/десна која одговара за скутери модели Italjet 7M , Italjet 8M ,Italjet 8M Charger, Italjet 8M Diablo.
Зачувајте го овој производ за подоцна