Куфер за АТВ 9030

SKU 18479
7.690 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Куферот е направен од високо квалитетен 600D Nylon матeријал.

Моделот доваѓа во црна и камуфлажа боја.

Зачувајте го овој производ за подоцна